Нов старши треньор оглави футболния отбор на Карлово

Автор: Plovdiv Now 7951
Нов старши треньор оглави футболния отбор на Карлово
Данаил Бачков е новият старши треньор на представителния футболен отбор ОФК "Левски Карлово". С него днес се срещнаха кметът на града и президент на тима д-р Кабаиванов и досегашният старши треньор на отбора Красимир Манолов, който вече ще изпълнява други отговорни функции в отбора.
 
Тримата обсъдиха представянето на отбора в есенния полусезон, селекцията в отбора и подготовката за пролетния полусезон.  Отборът ще започне подготовката си на 13 януари 2020 год.  
 
Данаил Бачков е роден на 21 декември 1976 година в Пловдив. Играл е при юношите на ПФК „Спартак“ Пловдив.В „А“ футболна група е играл в 268 срещи за отборите на: ПФК „Спартак“,  ПФК „Локомотив“ Пловдив, ПФК „Левски“ София, ПФК „Черно море“ Варна,  ПФК „Родопа“ Смолян и ПФК „Срортист“ Своге. Играл е и за националния отбор на България. Шампион на България и носител на купата на България с отбора на ПФК „Левски“ София.
 
Обявен за най–добър футболист на Пловдив през 1999 година и за най–добър защитник в България  през 2001 година. От 2008 до 2016 година е треньор в детско–юношеската школа на „Миньор“ Перник. От 2016 до 2018 година е треньор на представителния отбор на „Миньор“ Перник. От 2018 до 2019 година е треньор  на представителния отбор на „Беласица“ Петрич. Помощник треньор е бил на националния отбор на България за аматьори.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина