Невероятни театрални спектакли гостуват в Карлово

Автор: Plovdiv Now 7263
Невероятни театрални спектакли гостуват в Карлово

В навечерието на Международния ден на театъра, актьорите от карловското читалище ще зарадват своите почитатели с постановката "Вражалец" от Ст. Л. Костов. Пиесата е насрочена за 26 март от 18,30 часа в зрителната зала на читалището, цена на билетите - 3 лева.

Читалище "Васил Левски - 1861" в град Карлово е домакин и на няколко интересни гостуващи спектакли през месец април.

"Особености на руската любов" очаква публика на 03 април от 19,00 часа в залата на читалището. Това е романтична комедия по пиесата на Александър Галин „Сирена и Виктория”. Режисьор е Васил Василев, участват Мария Сапунджиева, Мариана Миланова, Георги Кадурин. 

"Всички или нищо" пък ще бъде представена на карловци на 10 април отново в залата на читалището.Това е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

"Вечеря за тъпаци" е друга гостуваща пиеса в карловското читалище пиеса. Тя е предвидена за 15 април от 19,00 часа. Спектакълът "Вечеря за тъпаци", поставен от знаменития Иржи Менцел се играе вече 17 години при препълнени салони и е едно от най-гледаните заглавия в афиша на Сатирата. Участват: Христо Гърбов, Иван Бърнев, Калин Сърменов, Йорданка Стефанова, Веселин Ранков, Жанет Йовчева, Ана Вълчанова.

Билети за всички спектакли се продават на касата на читалището.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина