Наркопласьори от Пловдив, Баня и Първомай попаднаха зад решетките

Автор: Plovdiv Now 5683
Наркопласьори от Пловдив, Баня  и Първомай попаднаха зад решетките

Пловдивски полицаи са арестували 47-годишен мъж от града. Арестът е бил в резултат от специалицирана операция на служителите на реда срещу притежанието и разпространението на наркотици. 

Униформените са обискирали пловдивчанина и са претърсили жилището му и в резултат са открили и конфискували над 10 грама кокаин. Акцията е била направена във вторник от екипи на отдел „Криминална полиция“ и сектор „Специализирани полицейски сили“. По случая е образувано досъдебно производство по Наказателния кодекс. С полицейска заповед извършителят е задържан за едно денонощие, а впоследствие с постановление на Окръжна прокуратура – Пловдив срокът му на задържане е удължен до 72 часа.

Също с пакетче кокаин в празничния понеделник на булевард „Санкт Петербург“ в Пловдив патрул на Шесто РУ е задържал и 40-годишен криминално проявен и осъждан жител на град Баня.

Притежател на наркотици са закопчали при  полицейска проверка и униформените в Първомай, където 20-годишен техен познайник е направил опит да се освободи от разфасовка с амфетамин. 

И двамата нарушители от Баня и Първомай са задържани за 24 часа и срещу тях са образувани бързи производства.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина