Кои хора са най-добрите в Карлово за 2020? Номинирайте ги!

Автор: Plovdiv Now 8001
Кои хора са най-добрите в Карлово за 2020? Номинирайте ги!

Започна тазгодишната кампания за номиниране на Най-добрите в Карлово 2020.

Крайният срок за номинации на страниците "Най-добрите в Карлово" е 10.12.2020 г. Предложенията могат да се изпращат в съобщения  или да се подадат директно в галерия "Даниел" на ул. Пазарна 3 в Карлово.

До момента са номинирани:

Радина Велчева – най-прекрасен приятел на Карлово;
Йоанна Велчева – най-ентусиазиран приятел на Карлово;
Симеон Велчев – най-чаровен приятел на Карлово.

Припомняме, че в края на 2019 много карловци се зарадваха, че техният талант, труд и привързаност към града е достойно почетен и видяха имената, компанията или организацията си между най-добрите на годината в Карлово. Инициативата е на Академия Карлово в рамките на проект Карлово Емпатия.

Регламентът беше напълно отворен – всеки номиниран получава сертификат за най-добър в Карлово за годината, ако не се получи сериозно възражение до 28.12.2019 г. Номинациите се осъществяваха на Фейсбук на специалната страница „Най-добрите в Карлово“ със съобщения до администратора на страницата.

Между най-добрите в Карлово за 2019 бяха политици, общественици, лидери в образованието, лекари, адвокати, държавни и обществени институции и организации, групи за различни видове културна дейност, техници, майстори в занаята, работници, първокласници, карловци-имигранти и др.

Личност на годината за 2019 г. е д-р Емил Кабаиванов, известен като „нашия кмет“, който тази година спечели кметските избори от първия тур с повече от 50%. Между най-популярните са Мариана Манчева - образователен лидер за 2019, директор на СУ „Васил Левски“, Дани Илиева - млад изпълнител на годината и Сияна Зонева - най-малка изпълнителка  за 2019, солисти от „Карловойс“ с ръководител Анита Илиева, както и талантите от Школата по изобразително изкуство „Карловски Арт Колорит“ при Народно читалище "Васил Левски 1861г."- Карлово с ръководител Пенка Николова и двойката изпълнителки Гинка Филипова Ангелова и Любка Атанасова Цачева от клуб "Родолюбие" с ръководител Антоанета Тенева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина