Момиче от Карлово участва със своя фотография на елитен конкурс

Автор: Plovdiv Now 6640
Момиче от Карлово участва със своя фотография на елитен конкурс

Фотографията „Софийски отражения“ на карловската фотографка Величка Люртова е взела участие в престижния конкурс на Българската асоциация по водите под наслов „Няма нищо по-хубаво от дъждовното време“. Величка се занимава с фотография от 4 години, като нейни снимки са били отличавани в елитни конкурси. Момичето се занимава основно с репортажна и улична фотография, съобщава pbnovini.com.

Екипът  на Българска асоциация по водите, вдъхновен от големия български писател Богомил Райнов, за поредна организира фотоконкурс. Избраната тема неслучайно е „Няма нищо по-хубаво от дъждовното време“. С нея екипът се надява да привлече вниманието на всички творци, които с помощта на своите фотоапарати са успели да интерпретират дъждовните истории на капки, капчуци, пръски, локви, дъги, чадъри… 

Фотоконкурсът е част от традиционното събитие на Асоциацията – СЕДМИЦА НА ВОДАТА по случай Световния ден на водата – 22 март. Той се осъществява с подкрепата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина