Младежи в Карлово приеха гости от чужбина по спортен проект

Автор: Plovdiv Now 7923
Младежи в Карлово приеха гости от чужбина по спортен проект
Младежкият информационен център в Карлово е домакин в периода 26-30 юли 2021 на работна среща по проекта STARS of Women, по програма "Еразъм+ малки партньорства" в областта на спорта.
 
След посещенията в Египет и Полша младежите в Карлово посрещнаха своите партньори от Румъния, Египет, Кипър и Полша. Разказаха им за спортните клубове в община Карлово, за най-известните спортистки на България, както и за спортните си проекти и инициативи.
 
Всички посетиха спортния клуб по бразилско джиу-джицу с треньор Стилиян Тодоров, който разказа как този спорт е най-добрият сред бойните изкуства за самозащита за жени.
 
Треньорът на ФК "Левски Карлово" - Красимир Манолов, показа на гостите обновения стадион в Карлово и сподели за успехите и предизвикателствата пред местния футболен клуб.
 
Карловските младежи споделиха, от своя страна, какво правят от 2016 година за кампанията Now We Move , целяща да раздвижи колкото се може повече европейци, координирана за България от организацията "BG Бъди активен".
 
Всички заедно гостуваха в Пловдив, който беше Европейска столица на културата през 2019. Снимаха се пред символа TOGETHER, като послание колко е добре хората от различни страни и организации да са заедно, да споделят опит и знания в различни сфери, да обменят култури и идеи за бъдещи съвместни проекти.
 
Източник: Младежки информационен център в Карлово.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина