Милица Гладнишка и Филип Аврамов пеят в Карлово “Оскарите в музиката“

Автор: Plovdiv Now 7372
Милица Гладнишка и Филип Аврамов пеят в Карлово “Оскарите в музиката“

Милица Гладнишка и Филип Аврамов и оркестърът на Държавна опера – Бургас ще представят в Карлово концерт-спектакъла “Оскарите в музиката“. Гостуването е на 25 октомври от 19,00 ч. в Зрителна зала на читалище ”Васил Левски-1861”.

Спектакълът представя колекция от подбрани кинохитове, любими на почитателите на хубавата музика: „Красавицата и звяра“, „Аладин“, „Мръсни танци“, „Flashdance“, „Джеймс Бонд“, „Армагедон“, „Роки“, „Междузвездни войни“, „Доктор Живаго“, „Властелинът на пръстените“ и много други.

В програмата: музиката от филмите „Красавицата и Звяра”, „Аладин”, „Мръсни танци”, „Flashdance”, „Джеймс Бонд”, „Армагедон”, „Роки”, „Междузвездни войни”, „Доктор Живаго”, „Властелинът на пръстените” и др.

Забележителната Милица Гладнишка и нейният сценичен партньор Филип Аврамов ще се „разходят по червения килим”, представяйки най-добрата музика от киното, призната от Американската филмова академия.
„Оскарите в музиката“ е проект на диригента Левон Манукян, а мултимедийните ефекти са дело на Юлия Манукян. Гладнишка и Аврамов се представят под съпровода на оркестъра на Държавна опера – Бургас, под диригентската палка на маестро Левон Манукян.

Билети са в продажба на касата на НЧ ”В.Левски-1861 г.” от 5-ти октомври 2022 г.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина