“Мъже по чехъл“ и трима големи комици идват през август в Карлово

Автор: Plovdiv Now 6991
“Мъже по чехъл“ и трима големи комици идват през август в Карлово

Нов спектакъл се задава през август на сцената в Карлово. И това е, разбира се, поредната невероятна комедия. "Мъже под чехъл" от Миро Гавран ще се играе на 18 август, от 20,30 часа, на Лятното кино. Участват тримата големи комици Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.

"Мъже под чехъл" представят ситуация, в която двама съпрузи - бивш и настоящ, заживяват с дамата на сърцето си. Ситуация, която сигурно е "една на милион", но на театралната сцена всичко е възможно.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина