“Мъже по чехъл“ и невероятни комици идват точно след седмица в Карлово

Автор: Plovdiv Now 870
“Мъже по чехъл“ и невероятни комици идват точно след седмица в Карлово

Нов спектакъл идва точно след седмица на сцената в Карлово. Комедията "Мъже под чехъл" от Миро Гавран ще се играе на 18 август, от 20,30 часа, на Лятното кино. Участват тримата големи комици Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.

"Мъже под чехъл" представят ситуация, в която двама съпрузи - бивш и настоящ, заживяват с дамата на сърцето си. Ситуация, която сигурно е "една на милион", но на театралната сцена всичко е възможно.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина