Масов бой в Карлово по чудо не прерасна в кърваво меле

Автор: Plovdiv Now 6269
Масов бой в Карлово по чудо не прерасна в кърваво меле

Специализирани полицейски сили и екипи на РУ-Карлово предотвратиха масово сбиване между съседи. Около 20 часа снощи постъпил сигнал, че заради битови неуредици се скарали представители на две семейства, живущи в къщи на калкан на ул. „Божур“.

Пристигналите екипи заварили около 20 души да се замерят взаимно с твърди предмети пред погледите на множество техни съседи. В резултат на бързите им действия масовото сбиване било предотвратено, без да има сериозни последици.

Шестима били подбудителите на конфликта - по трима от всяко семейство. Те били на възраст между 24 и 41 години и са задържани в полицейския арест за едно денонощие. Образувани са две бързи производства по чл. 325 от НК.

Други 8 участници били предупредени с писмени протоколи по чл. 65 от ЗМВР, а на един е съставен акт по Закона за българските лични документи. Работата по случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Карлово.

Междувременно криминално проявен се озова в полицейския арест за поредна кражба. Вчера служителите на реда в Карлово задържали техен 18-годишен познайник, който около 14 часа задигнал над 600 лева от регистратурата на местен медицински център. Срещу извършителя е образувано бързо производство по чл. 194 от НК.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина