Маргарита Хранова има песен за Карлово

Автор: Plovdiv Now 14822
Маргарита Хранова има песен за Карлово

Финалът на Седмия национален конкурс за млади изпълнители "Песенна палитра" в Карлово завърши през уикенда в сградата на Общината с много награди, радостни усмивки и ръкопляскания. Пълен запис на конкурса и награждаването на победителите е достъпен на страницата на Песенна палитра на Фейсбук.

Между гостите на Карлово по време на фестивала бе и Маргарита Хранова, чието присъствие в журито със сигурност стимулира десетки участници да се запишат за участие и да покажат най-доброто от себе си. Известната българска поп-певица се помни от нейното поколение като очаквана гостуваща изпълнителка в Карлово в концерти, организирани в летния театър.

За всички е интересно кое мотивира Хранова да отделя време за конкурса освен удоволствието и отговорността на взаимодействие с младите таланти. Кратко интервю с нея преди награждаването на победителите вчера показа, че певицата е привлечена и от красотата на малкия подбалкански град.  Тя издаде и тайна за песен, посветена на Карлово, която ще изпълни с Карловойс – групата на Анита Илиева, която е и организатор на конкурса.

https://www.youtube.com/watch?v=gM26e-NNpsw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0eJZUO-n5M0ujh-pfkdF24xy6aQZsR0yMzEUk0BF6TO5J2wdOh7oltIr0

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина