Концерт за толерантност - подарък за децата, открива учебната година в Карлово

Автор: Plovdiv Now 6395
Концерт за толерантност - подарък за децата, открива учебната година в Карлово

Откриването на учебната година е поводът на 14 септември Центровете за предоставяне на социални услуги на СОНИК СТАРТ в Карлово да организират концерт под наслов „Приятелство и знаНИЕ – ръка за ръка“, който ще се случи с партньорството на Общината от 17,00 часа на площад "20-ти юли.

Концертът е част от Национална кампания на СОНИК СТАРТ за толерантност „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ”, която цели създаване на повече възможности за прилагане на позитивния модел на възпитание както в семейството, така и в обществото.

В събитието ще вземат участие звездите от Отбор на сърцето: Лео, Играта, Skiller, Моисей, Монти, Петя Алекса и Спенс, които отново застават зад каузата на кампанията. Те ще засвидетелстват своята съпричастност и ангажираност за равен старт на всички, независимо от различията, както и с демонстративен мач с отбора на ветераните от ФК „Левски“ - Карлово от 19:00 ч. на стадиона. В състава на Отбор на сърцето ще се включат Лео, Играта, Skiller, Моисей, Монти, Спенс, Кристиян Милатинов, Георги Янев, Панайот Кючуков, Мирослав Георгиев и други.

Събитието е подарък за децата, като цели да мотивира и вдъхнови за една нова успешна учебна година, за повече знания, но и повече споделени моменти и преодолени бариери в общуването помежду ни, за да се осигури подкрепата и приятелството, от които всички се нуждаем, за да продължим напред.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина