Кой ще получи наградата на Карлово тази година, набират се предложения

Автор: Plovdiv Now 209
Кой ще получи наградата на Карлово тази година, набират се предложения
Традиционната награда на Карлово се връчва на 18 юли по повод рождението на Васил Левски и празника на града.
В тази връзка Община Карлово стартира набирането на мотивирани предложения за номинации. Предложенията се приемат до 17 юни 2019 г. на адрес: гр. Карлово, ул. “Петко Събев“ №1, Информационен център, гише 1, тел. 0335/54520, като те трябва да бъдат запечатани в плик с надпис “Предложение за наградата на Карлово“, адресирани до Кмета на Община Карлово и заведени в деловодството на Общината по реда на пристигане.
 
Наградата на Карлово се присъжда на дейци от общината, България и чужбина, свързали творчеството и дейността си с града, създали високо художествени литературни произведения, творби на изобразителното изкуство, участвали в национални и международни конкурси, форуми, спортни състезания, осъществили значими проекти, реализирали концерти и постановки на високо ниво, постигнали журналистическо майсторство, значими научни изследвания, внедрени в практиката.
 
Наградата се присъжда ежегодно в навечерието на празника на града на основание на експертно решение на комисия, назначена със заповед на Кмета на Община Карлово.
 
Наградата е малка пластика, изработена по специален проект, тематично свързан с Карлово, и е придружена с парична награда. Връчва се от Кмета на Общината по утвърдена процедура.

Новини

Подобни новини

Даниела Вълкова

Предложението ми за Наградата на община Карлово е за самодейния състав на с.Климент.

17:30, 20.05.2019
Даниела Вълкова

Предложението ми за Наградата на община Карлово е за самодейния състав на с.Климент.

17:28, 20.05.2019

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина