Кметът на Карлово: Да не ни напуска вярата, че утрешният ден ще бъде по-добър!

Автор: Plovdiv Now 4965
Кметът на Карлово: Да не ни напуска вярата, че утрешният ден ще бъде по-добър!
Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов написа празнично послание към съгражданите си по повод предстоящите светли празници. Ето какво казва градоначалникът:
 
Уважаеми граждани на община Карлово,
Скъпи приятели,
 
Часове ни делят от най-светлия ден за християнския свят – Рождество Христово. Нека, събрани край искрите на Бъдни вечер с най-близките си хора – тези, които обичаме и които ни обичат, да посрещнем Рождеството на Божия син с молитва за здраве, благополучие и успехи. Коледа е празник на сплотеното семейство, на обичта и добротата. Пожелавам сърцата ни да са пълни с топлота, с благодарност и уважение!
 
Изпращаме 2020 година – нелека, с месеци на изпитания за всички. Мисля, че въпреки трудностите заедно се справихме в името на просперитета на нашата община, със стремеж тя да става все по-привлекателна, да я направим община с бъдеще за потомците ни.
 
В навечерието на 2021 година отправям към всички вас най-искрените си пожелания да не ни напуска вярата, че утрешният ден ще бъде по-добър, че новата година ще бъде благословена със здраве, изпълнена с благодат и добри начинания, с реализирани мечти и благородни дела!
 
СВЕТЛО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЗДРАВА, МИРНА, БЛАГОДАТНА 2021 ГОДИНА!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина