Карловци недоволстват от глутница кучета, които бродят и лаят във Военното градче

Автор: Plovdiv Now 5605
Карловци недоволстват от глутница кучета, които бродят и лаят във Военното градче

Карловци недоволстват в социалните мрежи от глутница кучета, които всяка вечер бродят и лаят във Военното градче. От една страна хората не могат пълноценно да спят, а от друга - страхуват се от четириногите.

"Не ми се иска да ме срещнат тръгвайки за работа!", пише Мария Иванова във Фейсбук, сигнализирала за проблема.

"Всяка нощ едно и също,сега е 2,15 тази нощ подраниха, глутница големи кучета огласят Военно градче,освен,че развалят съня на хората. Като има толкова защитници на животните, защо не им направят кучкарник и някой да се грижи за тях, не да обикалят целия град!", допълва още жената.

Проблемът с бездомните кучета е сериозен. Местни жители разказват, че целият град е "блокиран" от кучета "пазачи". "Няма спокоен квартал. Явно никой не се интересува от това. Тук си изказване мнения, обиждаме се, а " Керванът и върви и кучетата си лаят". Един да каже: как вижда решаване на проблема?", гласи коментар на Йотка Халачева.

Маргарита Маркова пък споделя, че е била нападната от улични кучета. "Подкрепям ви, всяка сутрин в 6.00 се моля, да ни срещам, нападаха ме, на кмета се обаждах и резултат никакъв.", пише тя.

"От преди двадесет години се мислеше за приют, даже беше и определено и мястото, но така и не се реализира. Дано някой от управниците се заеме, за да не сме свидетели на подобни гледки.", коментира Пешка Арабаджиева.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина