Карловските футболисти се подготвят за сезона, играят контроли с отборите на Раковски и Ботев Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5812
Карловските футболисти се подготвят за сезона, играят контроли с отборите на Раковски и Ботев Пловдив
Д-р Емил Кабаиванов – Кмет на Община Карлово и Президент на футболния клуб се срещна с треньорското ръководство и обсъди селекцията в отбора, организацията на подготовката и целите в новото първенство. 
 
Започва предсезонната подготовка на “сините”. Новите в състава са 8  - завръщат се бившите футболисти на клуба Лъчезар Ангелов и Валентин Сливов, освен тях в отбора са привлечени Димитър Димитров, Илиян Гаров, Николай Парнаров, Петко Георгиев, Радослав Димитров и Светослав Читаков.
 
Седем  юноши на клуба – Иван Диклиев, Иван Караиванов, Васил Георгиев, Емилиян Тафров, Здравко Костадинов,  Йордан Димитров и Теодор Димитров също ще бъдат част от отбора. На миналото първенство те имаха възможност да играят в някои официални срещи, а тази година ще се разчита много повече на тях.
 
Подготовката ще се провежда на стадион “Васил Левски”, като ще бъдат изиграни пет контролни срещи – 3 като гости – на 13 юли в гр. Раковски с отбора на ФК “Секирово”, на 20 юли в гр. Трявна и на 27 юли в Пловдив с юношите до 19 години  на ПФК “Ботев”.
 
Контролните срещи в Карлово ще бъдат на 17 юли от 18 часа на стадион “Васил Левски” с отбора на ФК “Гигант” Съединение и на 24 юли отново на стадион “Васил Левски” с отбора на ФК “Раковски” Севлиево.
 
Новото първенство започва на 3 август, като жребият за програмата ще бъде изтеглен на 17 юли в Зоналния съвет на БФС Пловдив.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина