Карловските футболисти с нова важна победа като гости в Смолян

Автор: Plovdiv Now 6476
Карловските футболисти с нова важна победа като гости в Смолян

Играчите на ОФК „Левски Карлово“ постигнаха нова важна победа. Те се наложиха като гости с 3:1 срещу ФК „Родопа“ в Смолян, в последния мач от 3-ти кръг в Югоизточна Трета лига.  

Двубоят се игра пред около 900 зрители на стадион „Септември“ в квартал „Райково“ на Смолян.  Гостите успяха да спечелят  трите точки, след като Иван Тошев Иванов реализира хеттрик, а единственият гол за домакините беше от бившия футболист на ОФК „Левски Карлово“ Стефан Чилингиров. В състава на домакините имаше и други футболисти, обличали екипа на  ОФК „Левски Карлово“   - Стефан Киков, Теодор Стефанов и Михаел Кисьов.

Първият гол, дело на Иван Тошев, падна в 18-тата минута след прецизно изпълнение от границата на наказателното поле.  Стефан Чилингиров успа да изравни в 30-тата минута с много атрактивно попадение, като изпрати топката в противниковата врата със задна ножица.  

През втората част на мача гостите доминираха и отново чрез Иван Тошев успяха да вкарат нови два гола с далечни удари -   в  50-тата и 58-та минута. 

Източник: Община Карлово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина