Карловският футболен отбор започна зимната си подготовка със 7 нови играчи

Автор: Plovdiv Now 15258
Карловският футболен отбор започна зимната си подготовка със 7 нови играчи
Общинският футболен клуб  „Левски  Карлово“ започна зимната си подготовка. Старши треньорът на отбора Даниел Бачков изведе на първата тренировка 18 футболисти.
 
Тържествен водосвет за здраве и успехи през новия полусезон за треньорите, футболистите, ръководството и феновете отслужи отец Христо Минчев. 
 
С отбора се разделят Никола Данчев, Николай Парнаров, Янко Вълканов, Лъчезар Ангелов, Димитър Димитров и Тодор Колев, а седем  нови състезатели започват подготовка с “Левски Карлово”.  Това са бившият състезател на  „Левски“ София и „Берое“ Стара Загора Иво Иванов, карловецът Мартин Симеонов от „Литекс“ Ловеч,  Георги Стоев и Александър Гурков  от “Марица” Милево, Велин Желязков от „Верея“ Стара Загора, Цветан Главчев от „Марица“ и вратарят Георги Гешев.
 
Селекцията не е приключила и се очакват и други футболисти. Досегашният старши треньор  Красимир Манолов, който преминава на друга работа в клуба, разряза подарената от него торта с пожелания  за успех.
 
Първата контролна среща на отбора е насрочена за 25 януари на стадион „Васил Левски“ в Карлово срещу отбора на Марица (Милево).
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина