Карловски рейнджъри с бронежилетки показаха сила и издържливост на състезание под жарко слънце

Автор: Plovdiv Now 16567
Карловски рейнджъри с бронежилетки показаха сила и издържливост на състезание под жарко слънце

Под дивиза „Сила, издържливост и боен дух” представителен отбор към 61-ва Стрямска механизирана бригада премери сили в традиционното състезание „Мърф чалендж“ („MURPH Challenge 2019”)  на 29 юни в Пловдив.

Участниците в теста за сила и издръжливост се подготвяха усилено за това предизвикателство, въпреки че бяха ежедневно ангажирани с изпълнение на служебните си задължения.

Рейнджърите въпреки жегата пробягаха крос от 1,6 км, след което изпълниха 100 набирания на лост, 200 лицеви опори и 300 клека. Бойният дух на военнослужещите най–силно се прояви при пробягването на последните 1,6 километра. Участниците бяха оборудвани с бронежилетка с тегло 10 килограма, като комплексът се изпълни за не повече от 60 минути. 

От отборът на бригадата победител е ефрейтор Станимир Бумбалов, завършил на първо място от състава на бригадата и на седмо в общото класиране. Военнослужещият прояви твърд характер и измина комплекса два пъти в рамките на няколко часа, което впечатли организаторите и участниците в състезанието.

Източник: 61-ва Стрямска механизирана бригада

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина