Карловец благодари с емоционален пост на лекар от ковид отделението и парамедик

Автор: Plovdiv Now 89832
Карловец благодари с емоционален пост на лекар от ковид отделението и парамедик
Мъж от Карлово написа емоционален пост в местната фейсбук група Karlovo, чрез който изразява благодарност към лекар от ковид отделението на болницата в града и на парамедик. След като негови роднини са били заразени с коварния вирус и хоспитализирани, те са получили наистина адекватна медицинска грижа и човешко отношение. Самият автор на публикацията също е контактувал с медиците, за да получи информация за състоянието на близките си и е се е убедил в професионализма, компетентността и човещината им.
 
В напрегнатото ни и озлобено ежедневие тази благодарност заслужава да бъде разгласена, затова си позволихме да я споделим с нашите читатели и ние, за да не губим вяра в българските лекари. Ето публикацията на човека без редакторска намеса:
 
"...Родителите ми се разболяха от ковид, приеха ги по спешност в отделението. Първите им думи когато се чухме по телефона бяха-"тук има един страхотен доктор, много добър Човек и специалист, прие ни, успокои ни, погрижи се всичко да е наред с нас, държи се с нас все едно сме негови родители". Аз също много се успокоих след това, което ми казаха. Стана така, че след няколко дни се разболя и баба ми. Извиках бърза помощ, взеха я за тест и снимка, оказа се положителна. Приеха я в ковид отделението. Там се запознах с Д-р Узунов. Не можах да повярвам, че е истина. Докторът направи всичко-успокои ме, каза ми, че всичко ще е наред, че ще се погрижи за баба ми. След това, когато ходих да занеса някои неща, той пак идваше и лично ми обясняваше какво е състоянието на родителите ми и на баба ми.
 
Благодаря Ви, Докторе! Благодаря Човеко! Радвам се, че Ви има такъв какъвто сте. А именно- Човечен, професионалист и състрадателен. Съпричастен със страха на хората и тяхната болка. Хората говорят за Вас. Всеки който е минал през ковид отделението си казва-"Ей, имало и човечни лекари!" Това казват за Вас. Благодарности от мен и моето семейство и от името на хората, за които сте се погрижили.
 
Не се минаха и два дни и срещнах друг стойностен човек. Казва се Даниел Ясин-парамедик в ковид отделението, поне така разбрах. Страхотен човек и голям специалист. Много адекватни съвети от него получих, направи неща които не му влизаха в работата само, за да помогне. Мисля, че ако бяха всички служители такива щеше да е прекалено хубаво, за да е реално. Да си всеотдаен за хората и да не очакваш нищо в замяна. Благодаря, че Ви има. Нека бъдете пример за служителите в нашата болница, как може хора дошли от други места, някои от много далеч, да си вършат работата съвестно, професионално и с човешко отношение. Желая Ви успех в професионален план- заслужавате го. Бъдете здрави и благословени."
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина