Христо Гърбов става министър-женкар на сцената в Карлово

Автор: Plovdiv Now 1783
Христо Гърбов става министър-женкар на сцената в Карлово

Комедията "Министърът женкар" гостува на 19 ноември от 19:00 часа на сцената на читалище "Васил Левски" в Карлово.

Участват актьорите Христо Гърбов, Венцислав Петков, Йовко Кънев, Косьо Станев, Любомир Кънев, Ивайло Спасимиров, Надя Банчева, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Дайана Михайлова.

Пиесата е по "Новото пристанище" от Ст. Л. Костов и е продукция на Драматичен театър "Сава Огнянов" в Русе. Билети се продават на касата на читалището.

Не мислете, че един министерски пост е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти.

Министерският пост е и обкръжение на върволица от приятели, роднини, близки и познати, които използват момента, за да се уредят по-богато и по-добре. Вратата не се затваря за просители на това или онова-сякаш цяла България се изсипва пред министерския кабинет.

Комедията на Ст. Л. Костов е написана през 30-те години, но все още министерското кресло е стабилно и чакащо поредния си стопанин, за да започне авантюрата от власт-пари-любов. Женските прелести се оказват десертът на властимащите.

Източник: Читалище "Васил Левски" - Карлово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина