Христо Гърбов се качва на сцената в Карлово, за да разсмее публиката до сълзи

Автор: Plovdiv Now 7220
Христо Гърбов се качва на сцената в Карлово, за да разсмее публиката до сълзи

Само едно денонощие остава до момента, когато невероятният Христо Гърбов се качва на сцената в Карлово, за да разсмее до сълзи публиката с комедията "Министърът женкар". Спектакълът е на 19 ноември от 19:00 часа в читалище "Васил Левски".

Участват актьорите Христо Гърбов, Венцислав Петков, Йовко Кънев, Косьо Станев, Любомир Кънев, Ивайло Спасимиров, Надя Банчева, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Дайана Михайлова.

Пиесата е по "Новото пристанище" от Ст. Л. Костов и е продукция на Драматичен театър "Сава Огнянов" в Русе. Билети се продават на касата на читалището.

Министерският пост не е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти.

Министерският пост е и обкръжение на върволица от приятели, роднини, близки и познати, които използват момента, за да се уредят по-богато и по-добре. Вратата не се затваря за просители на това или онова-сякаш цяла България се изсипва пред министерския кабинет. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина