Хитовата комедия „Отчаяни съпрузи“ гостува днес в Карлово

Автор: Plovdiv Now 4028
Хитовата комедия „Отчаяни съпрузи“ гостува днес в Карлово

Актьорите от нашумелия сериал "Съни Бийч" - Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев избраха Карлово, за да представят театралния спектакъл с тяхно участие - „Отчаяни  съпрузи“. Това се случи тази вечер от 20:30 ч. в Лятно кино Карлово.

Заглавието е нестандартна френска комедия, нарушаваща всички кодове в жанра, която вече осем години не слиза от комедийния афиш в Париж. Историята проследява трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването и умело е представена от трима развихрящи се в хумора си актьори.

Сюжетът разказва за това какво се случва след като Бойко получава писмо, в което приятелката му го информира, че го напуска. Единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин той да си я върне. Естествено, нищо не върви по план, докато тримата „отчаяни съпрузи“ изобилстват с прозрения по „тънката“ част и обсъждат особеностите в живота по двойки…

Автори на комедията "Отчаяни съпрузи“  Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра, режисьор е едно от най-ярките млади имена на театралната сцена – Васил Дуев.

Билети се продават на касата на Читалището. Цени - 15 и 20 лв.

Настаняването се извършва при 50 % от капацитета на лятното кино.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина