ГЕРБ в Карлово са готови с всички номинации за местните избори

Автор: Plovdiv Now 637
ГЕРБ в Карлово са готови с всички номинации за местните избори

Местната организация на ГЕРБ в Карлово направи своите номинации за местните избори наесен. Председателят на ГЕРБ – Карлово и действащ заместник-кмет Данка Люртова и кметът д-р Емил Кабаиванов са двете номинации за кандидат-кмет на общината. Директорът на ОУ “Св.Св.Кирил и Методий“ Доньо Тодоров и председателят на местния парламент Теодор Шойлеков си направиха самоотвод след номинирането им, съобщава karlovo.tv.

Членовете на ГЕРБ номинираха и кандидати за кметове по населени места. Сред тях има както членове на ГЕРБ, така и независими, подкрепени от партията. Номинирани са:

- Христо Иванов – с.Богдан,

- Боньо Тодоров – с.Кърнаре,

- Доньо Стоянов – с.Васил Левски,

- Стоян Бозуков – гр.Калофер,

- Стамен Гешев – гр.Баня,

- Мано Манов – с.Климент,

- Богдан Богданов – с.Певците,

- Тодор Танковски – с.Войнягово,

- Николай Ковачев – с.Дъбене,

- Ненко Ненков – с.Соколица,

- Павел Павлов – с.Иганово,

- Койчо Мутафчийски – с.Ведраре,

- Севдалин Янков – с.Христо Даново,

- Лило Нешев – с.Каравелово.

Излъчени са и 29 кандидадури за общински съветници. За водач на листата е издигната Данка Люртова, втори е Розалин Петков. Номинирани са и д-р Татяна Пелева, Сребра Атанасова, Петьо Енев, Теодор Шойлеков, Мирослав Василев, Доньо Тодоров, Дарина Стеева, Стефка Савова, Слави Джалъзов, Атанас Дафов и Илияна Лалова.

Окончателно решение относно предложените кандидати за общински кмет, кметове по населени места и общински съветници се очаква от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

 

Новини

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина