Друсани шофьори в арестите, един от Карловско, друг от Асеновград

Автор: Plovdiv Now 9063
Друсани шофьори в арестите, един от Карловско, друг от Асеновград

Четирима шофьори са засечени зад воланите след употреба на алкохол или наркотични вещества и срещу тях са образувани бързи производства. Всички те са задържани в арестите.

Водач на Нисан Алмера е установен да шофира личния си автомобил след употреба на 1,84 промила алкохол. 35 годишният мъж зад волана е проверен от служители на Второ РУ малко след полунощ на 7 април.

30-годишен мъж от карловското село Горни Домлян управлявал Хонда Сивик след употреба на амфетамин. Проверката е извършена на улица «Атанас Димчев», а след показанията на драг чек теста, водачът  е дал проби за лабораторно изследване.

За след употреба на амфетамин в ареста на Шесто РУ в Пловдив е задържан и 41-годишен мъж от града. В следобеда на 6 април служители на управлението спрели на бул. «Освобождение » лек автомобил Фолксваген и установили с полеви тест, че водачът шофира под въздействие на наркотични вещества.

На подобен нарушител са се натъкнали и служители на Трето РУ. При изпълнение на служебните си задъжения, униформените проверили вочач на лек автомобил «Мерцедес». Зад волана на превозното средство - чужда собственост, бил 47 -годишен асеновградчанин. Поведението му било съмнително и последвала проверка за употреба на наркотични вещества, която отчела положителен резултат за употреба на кокаин.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина