Друсан шофьор закопчаха в Пловдив, мъртвопиян - в Карлово

Автор: Plovdiv Now 4828
Друсан шофьор закопчаха в Пловдив, мъртвопиян - в Карлово

Шофьори се озоваха в арестите през изминалото денонощие, защото са си позволили да седнат зад волана след употретреба на дрога или алкохол и са били засечени от полицията.

Автопатрул на Трето РУ е спрял лек автомобил Опел Зафира. Проверката е била извършена малко след 22,30 часа на 20 октомври. По надлежния ред служителите на реда са установили, че водачът управлява превозното средство под въздействие на канабис и амфетамин. При личен обиск от лицето са били иззети и две саморъчно свити цигари - смес от марихуана и тютюн. Мъжът е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа.

49-годишен карловец пък е задържан в ареста на районното управление в града заради шофиране в нетрезво състояние. При отработване на сигнал за пътен инцидент с материални щети на главен път Пловдив - Карлово служителите на реда установили, че водач на Фолксваген е загубил контрол над превозното средство и е самокатастрофирал, а причината е употреба на 3,22 промила алкохол. По случая е започнато бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина