Драматично футболно дерби събра феновете в Карловско

Автор: Plovdiv Now 8468
Драматично футболно дерби събра феновете в Карловско

Стадионът в карловското село Ведраре стана арена на 30 юни на приятелската среща между отборите на ФК „ Ведраре „ и ФК „ Домлян „ от едноименното село. Мачът се изигра пред публика от около 200 фенове.

Срещата беше първа за отбора на ФК” Домлян след 30 години без футбол в селото и първа за отбора на домакините от ФК „ Ведраре, които се завръщат на терена след 3 годишно прекъсване.

Мачът бе част от подготовката на двата отбора за участието им в първенството на Б – областна футболна група Пловдив – Север.

ФК "Домлян" се представлява от д-р Иво Ватев, а ФК "Ведране" - от кмета на селото Койчо Мутафчийски.

Получи се един много добър и динамичен мач с доста положения и пред двете врати. Всичко това показа, че присъствалите зрители са удовлетворени  от играта и на двата отбора.

След 90 минути игра срещата завърши наравно 2:2 , като през първото полувреме гостите от ФК” Домлян бяха с два гола аванс с автори Иван Балтов в 30-тата минута и Стоян Стоянов в 40-тата минута.

След почивката отборът на Ведраре успя да изравни с голове на Рангел Павлов в 54-тата минута от дузпа и в 70-тата минута след прекрасна комбинация между играчите на Ведраре.

При равен резултат се изпълниха дузпи, в които момчетата, водени от д-р Иво Ватев, бяха по-точни и успяха да вземат мача с 4:5.

"Браво, момчета вие се държахте като истински мъже и се раздавахте!", написа докторът в социлните мрежи.

Д-р Ватев изказва благодарност и към кмета на село Ведраре за добрата организация и гостоприемството.

Предстоят още контроли на ФК „ Домлян като част от подготовката за първенството в областната група.

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина