Дойде време за номинациите за Наградата на Карлово за 2021

Автор: Plovdiv Now 5263
Дойде време за номинациите за Наградата на Карлово за 2021

 Дойде време за номинациите за Наградата на Карлово за 2021 година. Тя ще се връчи на 17 юли и събитието е свързано със 184 години от рождението на Васил Левски и празника на града.

Общината очаква мотивирани предложения до 18 юни 2021 година на адрес: гр. Карлово, ул. “Петко Събев“ №1, Информационен център, гише 1, тел. 0335/54520.

Аргументираните предложения трябва да бъдат запечатани в плик с надпис “Предложение за Наградата на Карлово“, адресирани до Кмета на Община Карлово и заведени в деловодството на Общината по реда на пристигане.

Наградата на Карлово се присъжда на общественици от община Карлово, страната и чужбина, свързали творчеството и дейността си с града, създали високохудожествени литературни произведения; творби на изобразителното изкуство, участвали в национални и международни конкурси и форуми; спортни състезания; осъществили значими проекти; реализирали концерти и постановки на високо ниво; постигнали журналистическо майсторство, значими научни изследвания, внедрени в практиката.

Наградата се присъжда ежегодно в навечерието на празника на града, на основание на експертно решение на комисия, назначена със заповед на Кмета на Община Карлово.

Наградата е малка пластика, изработена по специален проект, тематично свързан с Карлово, придружена с парични средства. Връчва се от кмета на Общината по утвърден церемониал.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина