Дилъри осъмнаха в ареста на Карлово - млад мъж и жена

Автор: Plovdiv Now 8002
Дилъри осъмнаха в ареста на Карлово - млад мъж и жена

23-годишен мъж и 34-годишна жена са се озовали в ареста на полицията в Карлово през изминалото денонощие заради притежание на наркотици. По време на разследването е извършено претърсване на жилище в града. От апартамент на улица «Парчевич», обитаван от жената, е иззет 4,760 гр. амфетамин. От адрес на улица «Теофан Попович» служители на районното са иззели 6 полиетиленови топчета с бяло вещество на бучки, притежание на младия мъж. Иззетото вещество е амфетамин с тегло 3.049 грама. Образувани са две бързи производства.

Служители на сектор «Криминална полиция» при Второ РУ в Пловдив при обход са спрели за проверка 36-годишен мъж от града. При личен обиск у него е открита и е иззета саморъчно свита цигара с марихуана с тегло 0,452 грама. При последвало претърсване в жилището му на улица «Кичево» е иззета и таблетка екстази с тегло 0,323 гр. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа.

Още едно бързо производство е започнато за същото престъпление, когато в момент на притежание на наркотици е задържан друг по- млад мъж. У 26-годишен пловдивчанин са открити саморъчно свита цигара с марихуана и полиетиленов плик със същото съдържание. Иззето количество е 0,882 гр. Материалите по двата случая са  докладвани в Районна прокуратура - Пловдив.  

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина