Дилърът от Карловско е отглеждал канабис и в дома си, не само в гората

Автор: Plovdiv Now 11392
Дилърът от Карловско е отглеждал канабис и в дома си, не само в гората

33-годишният мъж от Ведраре е отглеждал канабис и в дома си, а не само в гората край Карлово. В къщата му допълнително са били намерени да се отглеждат и други 6 растения от рода на конопа в напреднал стадий на развитие, както и препарати за наторяването им и различни веществени доказателства за осъществяваната незаконна дейност.

Припомняме, че нарушителят, занимавал се с производство на марихуана, беше задържан от служители на РУ – Карлово в сряда, в гориста местност край град Баня.

Униформените са го хванали, докато е поливал 30 канабисови насаждения, достигнали до 2,5 метра височина. При последвало претърсване в колата на мъжа е бил открит пакет със суха зелена листна маса, реагирала при полевия тест на марихуана. От дома на задържания са били иззети още 14 подобни пакети и електронна везна.

Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Пловдив. Срещу извършителя е образувано бързо производство по Наказателния кодекс. С прокурорско постановление е привлечен като обвиняем, задържан е за срок до 72 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина