Депутатът Данка Люртова направи първата си приемна за хората от Карловско

Автор: Plovdiv Now 763
Депутатът Данка Люртова направи първата си приемна за хората от Карловско

Народният представител Данка Люртова от Карлово, представител на ГЕРБ – Пловдив област и бивш заместник-кмет на подбалканския град, проведе първия си приемен ден, след назначаването си за депутат. Тя се срещна с хората от Карловско, с които обсъди проблеми и въпроси в сградата на общинската администрация. Срещата премина при голям интерес, тъй като Люртова отблизо е запозната с много от поставените казуси.

Жител на Карлово потърси съдействие за разрешаване на дългогодишен проблем, свързан с електроразпределителното дружество. Става въпрос за изместване на ел. трасе в частен имот. Люртова обеща да направи среща с представители на ЕВН, на която да се потърси вариант за разрешаване на казуса.

Жители на село Кърнаре помолиха народния представител да им помогне за осигуряването на 500 метра водопроводна тръба, с която да бъде довършено водохващането в селото. Човек от село Дъбене пък поиска да бъде поставена отводнителна решетка на канал на главния път в селото. И по двата въпроса Данка Люртова обеща да разговаря със съответния зам.-кмет на община Карлово и заедно да намерят начин да да разрешат проблемите.

„Много от поставените проблеми на приемната са ми познати, знам за повечето нужди и тревоги на хората по селата, тъй като бях заместник-кмет по общинска собственост и строителството и затова ще се опитам да бъда максимално полезна за разрешаването им “, коментира след приемната Данка Люртова.

Източник

и снимки: ПП ГЕРБ-Пловдив област

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина