Дарителската акция помага на “Карловойс” за нови сценични костюми

Автор: Plovdiv Now 5890
Дарителската акция помага на “Карловойс” за нови сценични костюми

Кампания под надслов “Млади таланти заслужават нови сценични костюми” стартира Сдружение “Млади, активни, креативни”  в карловското село Куртово. Дарителската акция има за кауза да подкрепи вокална група “Карловойс”, обединяваща млади музикални таланти на възраст между 4 и 18 години от Карлово.

Определената целева сума е в размер на 5000 лв. и ще бъде разходвана за покупка на нови сценични костюми, с които групата ще заснеме видеоклип към новата си авторска песен, посветена на родината. 

Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на община Карлово. За организацията тази кампания е повече от важна. 

“Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват!”, споделят инициаторите. 

Инициативата е част от Щедрият вторник - международна кампания, насочена към благотворителността, дарителството и добротворчеството. Тази година датата на Щедрият вторник у нас е 29 ноември. 

Желаещите да подкрепят талантливите деца на “Карловойс” за осъществяването на мечтата им, могат да го направят със сума по избор в Платформата и/или с дарителски смс  на номер 17 777 с текст “DMS ZVEZDI”.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина