Дами от Парламента се срещат с карловци, обсъждат важни проблеми

Автор: Plovdiv Now 5517
Дами от Парламента се срещат с карловци, обсъждат важни проблеми

Г-жа Данка Люртова, настоящ депутат и бивш заместник-кмет на Карлово, се срещна вчера и разговаря по различни проблеми с хора от своя град на организирана за целта приемна. 

Ръководителят на туристическото дружество „Васил Левски” потърси от нея съдействие четирите хижи в района да бъдат освободени от данък. С бившия кмет на село Пролом пък Люртова обсъди назначаването на кметските наместници в малките населени места. Тя подчерта, че сега, след приемането на промените в закона, опонентите от БСП в Карловско имат намерение да влязат във властта през задната врата, но не са имали куража да се явят на редовни избори и да спечелят.

Народният представител Веска Ненчева също се срещна с карловци на редовната си приемна в началото на февруари. По план тя приема хората от града на Левски всеки първи понеделник от месеца, от 16,00 до 17,30 часа. Срещите се провеждат в сградата на Общината, в малката зала на 3-тия етаж. Желаещите да разговарят с г-жа Ненчева могат да се запишат предварително на телефон 0877 032 752.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина