Читалището в Столетово търси секретар и библиотекар

Автор: Plovdiv Now 28267
Читалището в Столетово търси секретар и библиотекар

Настоятелството на Народно читалище "Христо Ботев - 1928" в село Столетово, община Карлово, обявява конкурс за длъжностите библиотекар и читалищен секретар. 

Изискванията към кандидатите са: средно специално или висше образование, компютърна грамотност по основните текстообработващи и таблични програмни системи и продукти. Изисква се също мениджърски опит в управлението на структура от средно управленско ниво за длъжността секретар, както и познаване на местните условия на библиотечната дейност за длъжността библиотекар.

Други изисквания към кандидатите са да бъдат комуникативни, да умеят да работят в екип, както и да познават Закона за читалищата и Устава на Народно читалище "Христо Ботев - 1928" в село Столетово.

Необходимите документи за кандидатстване са заявление по образец, което се попълва на място, копие на документ за завършено образование, копия на документи за допълнителни квалификации, свързани с изискванията на обявените длъжности, кратка концепция или мотивация за заемане на съответните работни места.

Документи се подават до 7 юни 2019 година в читалището. Първият етап - допускане до конкурса е на 14 юни, а вторият етап - провеждане на конкурса - на 21 юни.

Допуснатите до конкурса кандидати трябва да представят своят кратка концепция за развитието на читалищната и библиотечната дейност в НЧ "Христо Ботев - 1928" в село Столетово, община Карлово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина