Баща на две деца намерен мъртъв в Карлово

Автор: Plovdiv Now 26720
Баща на две деца намерен мъртъв в Карлово

63-годишен мъж, баща на две деца, е открит мъртъв в дома си във вилната зона „Конлука“ над ромската махала в Карлово. Сигналът е подаден от негов приятел, намерил трупа, съобщава ПБ Новинар.

Мъжът живеел сам и отглеждал двете си малки деца - на 4 и 6 години. Грижел се за тях от бебета. Майката, 26-годишна жена от ромски произход, ги изоставила и отишла да живее в чужбина.

В събота вечерта карловецът се събрал с приятели, за да се почерпят, след което се прибрал в дома си при децата. Мъжът обичал да си пийва. Рано сутринта станал да си направи кафе и да запали цигара, но вероятно бил покосен от инфаркт или инсулт и починал на място.

Намерил го е неговият приятел. По наша информация децата не са станали свидетели на ужаса са видят как баща им умира. Уведомени са социалните служби, малките са поверени на техни грижи. Ще се търси при кого да бъдат настанени.

Социалните ще издирват вероятно и майката, за да я уведомят за трагедията и да я призоват да се погрижи за сирачетата. По закон, ако тя откаже, трябва да се търсят или роднини, при които да бъдат настанени малките, или приемни семейства.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина