Асфалтиране и нов водопровод в село Васил Левски обещаха от Общината на изнесената приемна

Автор: Plovdiv Now 18970
Асфалтиране и нов водопровод в село Васил Левски обещаха от Общината на изнесената приемна

Асфалтиране, полагане на пътни ивици, подмяна на водопровода и преасфалтиране на 4 улици, както и изграждане на многофункционална спортна площадка в село Васил Левски, са предвидени в дейностите на Община Карлово за следващите 4 години. Това това научиха хората по време на изнесената общинска приемна в селото, състояла се на 19 август.

Кметът д-р Кабаиванов припомни, че досега са сменени водопроводът и настилката на две от най-проблемните улици, осигурени са средства за същата дейност на още две. Ремонтите ще бъдат извършени през месец септември паралелно с новото водохващане, което е ангажимент на «Водоснабдяване и канализация» ЕООД – Пловдив.

На изнесената приемна бяха обсъдени възможностите за изграждане на четири прага по река Неволя, ремонт на моста в центъра на селото, монтиране на 5 камери за видеонаблюдение на места, посочени от Кметството, както и готовността за включване в системата за компостиране на зелените биоразградими отпадъци, към която до края на годината ще преминат всички населени места от община Карлово.

Откритите приемни на д-р Емил Кабаиванов през настоящата седмица продължават по предварително оповестения график: на 21.08. /сряда/ – в квартал Сушица и на 23.08. /петък/ в село Горни Домлян, от 17:00 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина