Арестуваха карловския дилър Дългия, закопчаха и двама от клиентите му

Автор: Plovdiv Now 34384
Арестуваха карловския дилър Дългия, закопчаха и двама от клиентите му

Дилър, известен с прякор Дългия, 32-годишен, е бил арестуван през уикенда в Карлово по време на полицейска акция, съобщи ПБ Новинар. При обиска у него са били открити 87 грама амфетамин. Започнало бързо произовдство за разпространение на наркотични вещества, а случаят е предаден на Окръжна прокуратура-Пловдив. Дългия остава зад решетките за 72 часа.

При същата проведена операция са били арестувани и двама от клиентите на наркотрафиканта. На бул. „Освобождение“ в Карлово е бил закопчан 31-годишен, криминално проявен и осъждан за наркотици мъж. В него са били намерени 5 грама амфети. Той също остава в ареста за 72 часа.

За 24 часа е бил арестуван и вторият клиент на Дългия. Той е 24-годишен и също криминално проявен. Бил е хванат на кръстовището на улиците „Тодор Каблешков“ и „Калоян“ в Карлово. У него са били намерени 4,5 грама амфетамин и таблетки екстази. 

Шофьор от Дъбене също е попаднал в ръцете на полицията. Той е бил засечен в село Климент. Дрегерът е отчел 1,89 промила. 44-годишният мъже бил арестуван. Взет е бил и автомобилът му за обезпечаване на бъдещ иск.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина