Арестите в Пловдив пак се напълниха, в Карловско иззеха незаконни тютюн и цигари

Автор: Plovdiv Now 5530
Арестите в Пловдив пак се напълниха, в Карловско иззеха незаконни тютюн и цигари

22-годишен мъж е бил задържан в ареста на Второ РУ в Пловдив заради дрога. В следобедните часове на 9 юни при проверка служители на криминална полиция са установили, че младежът държи в себе си наркотично вещество. При личен обиск от него е било иззето контейнерче със суха зелено-кафява листна маса. Справката е доказала, че веществото е марихуана с тегло 0,69 грама. По случая е образувано досъдебно производство.  

За 24 часа в ареста на Шесто РУ са били задържани двама мъже - на 27 и на 40 години. Лицата са криминално проявени и осъждани за наркоразпространение. При извършен личен обиск от двамата мъже е била иззета дрога «бутинака». Количеството, открито в 27-годишния мъж, е с тегло 0,17 грама. У по-възрастния мъж е било открито  0,07 грама психотропно вещество от същия вид. По случаите са започнати две бързи производства, водени под наблюдение на прокуратурата. 

Служители на Трето РУ са извършили проверка в къща на улица «Кипарис». В дома на 44-годишната жена, стопанисвала имота е открит и изет 5 килограма ситно нарязан тютюн, без бандерол. 

Служители на РУ Карлово са иззели 860 къса саморъчно свити цигари и тютюн без акцизен бандерол. Откритото количество е иззето от търговски обект – магазин за хранителни стоки в село Домлян. 

В сутрешните часове на 10 юни, при катастрофа на кръстовището на бул «България» и улица «Васил Левски», служители на сектор «Пътна полиция» са спрели за проверка лек автомобил Ауди А4. Водачът - 25 годишен мъж от Велинград, представил на проверяващите фалшива книжка от Германия. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина