19-годишният Александър разказва за побоя в Карловско

Автор: Plovdiv Now 63398
19-годишният Александър разказва за побоя в Карловско

19 годишният Александър от Сопот, участник в масовия бой в Баня, за който пресцентъра на МВР съобщи, разказва от свое име за случилото се пред KarlovoPress.com.

Отишли до Баня, за да се видят с едно момче и това, което се е случило няма нищо общо с подадения сигнал до органите на реда.
 
"Смея да твърдя, че ние трите момчета от Сопот сме потърпевшите, защото не знаете какъв стрес изживяхме. Трима приятели в "чужда село" и да започнат да ви гонят 3 автомобила, от които се чуват заплахи.
 
Два от автомобилите бяха голф и един венто. Не успяхме да избягаме. Голфън ни засече пътя, спря пред нас и всички слязоха от автомобилите. След това тръгнаха към нашия автомобил, а ние нямахме място да продължим нито напред, нито назад, защото бяхме запушени.
 
Слязохме да се защитим и след размяна на няколко удара младежът, който управляваше голфа се качи в колата и тръгна, при което остави свободен път напред. Ние се качихме в нашия автомобил и тръгнахме. Но те отново започнаха да ни гонят и спряха в района на автогарата. След това се прибрахме в Сопот.
 
Започнахме да получаваме заплахи по телефона, че при следващо влизане в Баня ще започнат да стрелят по нас и няма да ни намери никой", това разказа Александър, който е участвал в случката в Баня.
 
Той допълни, че всеки знае поговорката: "В чуждо село и керемидите бият" и затова му е странно как така трима души ще отидат да се бият умишлено в Баня.
 
Припомняме, че по разпореждане на прокуратурата в Карлово, в районното управление бе започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 325 ал. 1 от НК. От пресцентъра на МВР Пловдив съобщиха за случая, че три 19 годишни момчета, едно от които криминално проявено, са извършили непристойни действия като грубо са нарушили обществения ред, което е явно неуважение към обществото.
 
В нощта на 31-ви март, след възникнала разпра сред група младежи в град Баня, три момчетата са нанесли побой над две други момчета от същото населено място. Потърпевшите са на 16 и 18 години.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина