170 проекта реализираха момчетата и момичетата от Младежкия център в Карлово заедно с Общината

Автор: Plovdiv Now 4199
170 проекта реализираха момчетата и момичетата от Младежкия център в Карлово заедно с Общината

"Винаги сме до вас, младите хора, и винаги ще ви подкрепяме, защото всеки трябва се развива и да намери своето място в обществото. Изключително важно е младият човек се непрекъснато да се образова и развива, да трупа богат житейски опит. Независимо къде ще изберете да учите след завършване на средното си образование, помнете – върху личното си усъвършенстване работим цял живот!"

Така кметът на Карлово д-р Кабаиванов посрещна момичетата и момчетата от Младежкия информационен център в града. На разговора присъстваше и заместник-кметът Антон Минев, който увери младите, че те са бъдещето, те трябва да надграждат своята активност.

Ръководителят на Центъра Цветина Захарлиева благодари на администрацията за ползотворното партньорство в реализацията на над 170 международни младежки проекти и инициативи, в които са се включили повече от 700 млади хора. 

Момичетата и момчетата споделиха впечатления от участията си в проектите, благодарение на които те опознават други култури, разширяват мирогледа си, усъвършенстват нивото на английския език, обменят идеи и създават трайни приятелства.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина