Пиян подкара чужд автомобил край Калояново, двама пловдивчани се качиха зад волана надрусани

Автор: Plovdiv Now 6153
Пиян подкара чужд автомобил край Калояново, двама пловдивчани се качиха зад волана надрусани

Петима водачи са задържани в арестите на Пловдив за престъпления по пътищата. Четирима са шофирали под въздействие на наркотични вещества, а 41-годишен мъж е управлявал автомобил, чужда собственост, след употреба на алкохол.

При проверка в Кючука автопатрул установил 24-годишен водач, управлявал под въздействието на марихуана. Водач на мерцедес пък седнал зад волана под въздействието на същия вид наркотично вещество. Той е установен при проверка на улица „Копривщица”.

24-годишният пловдивчанин е задържан за срок до 24 часа в ареста. Установен да шофира под въздействието на метамфетамин, също в преди обедните часове на 1 февруари, е и 20-годишен водач. Младият мъж е задържан в ареста на Шесто районно.

Дрогиран водач на пътя установиха при проверка и служители на полицията в Първомай. Автопатрул на управлението спрял лек автомобил шкода, управляван от 32- годишен мъж от Димитровград. Превозното средство било чужда собственост, а при последвал полеви тест по надлежния ред било отчетено, че водачът е употребил метамфетамин и бензодиазепан. По случаите са започнати бързи производства.

Полицейски служители от полицията в Хисаря извършили проверка на територията на село Долна махала, където в следобеда на 1 февруари проверили водач на лек автомобил мерцедес. Зад волана на превозното средство, собственост на 65-годишна жена от Карлово, бил 41-годишен жител на село Черноземен.

Взетата проба от водача установила алкохолна концентрация от 1,91 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан в полицейския арест.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина