Пиян мъж нападна полицаи в Калояново

Автор: Plovdiv Now 9101
Пиян мъж нападна полицаи в Калояново

Арестуваха жител на пловдивското село Калояново след отказ да изпълни полицейско разпореждане и проявена агресия към служител на реда. В първите минути на днешния ден в полицейското управление в Хисаря постъпило обаждане от тел. 112, че от къща в споменатото село звучи силна музика и смущава нощната тишина. Веднага към адреса бил насочен дежурен автопатрул от двама униформени, които предприели необходимите действия да преустановят нарушението.

Собственикът на жилището - във видимо нетрезво състояние, отказал да се подчини на разпорежданията на униформените и да намали звука на уредбата. Категорично заявил и че няма да им предостави личните си документи за легитимиране. След като разбрал, че ще бъде отведен в районното управление за установяване на самоличността му, внезапно мъжът замахнал и ударил в лицето единия от служителите на реда, оказал и яростна съпротива при опит да му бъдат поставени белезници.

По същото време група негови съседи също се намесили, за да осуетят полицейските действия. С оглед бързото овладяване на ситуацията и недопускане ескалиране на напрежението на място били изпратени допълнителни полицейски сили от районното управление.  В резултат на професионалните действия на екипите скоро общественият ред в махалата бил възстановен, а 30-годишният мъж – задържан за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство, за случая е уведомен дежурен районен прокурор.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина