Мъж от Житница падна в канал и почина след запиване с приятели

Автор: Plovdiv Now 32091
Мъж от Житница падна в канал и почина след запиване с приятели

58-годишен мъж от Житница е починал, падайки в канал с вода, след запиване с приятели.

Жители на селото са намерили тялото късно снощи и са подали сигнал в полицията. Пристигнала е и линейка, а медиците са констатирали смъртта.

Криминалисти от РУ Хисаря водят разследване. Установено е, че още от обяд в неделя мъжът, който злоупотребявал с алкохола, отишъл на гости при свой приятел. Събрала компания и всички пийнали добре. Малко след 20,30 часа мъжът тръгнал да се прибира.

Пътя му минавал през канала, чиято дълбочина е около 2 метра. Бреговете отстрани са от бетон, а преминаването става през обособени мостчета. Мъжът обаче залитнал и паднал в коритото на канала, като ударил главата си в бетона.

Възрастна жена случайно станала свидетел на инцидента и установила контакт с него. Мъжът бил в съзнание, въпреки че завалял говора. Жената преценила, че няма да може да се справи сама със ситуацията, подала сигнал в полицията и тръгнала да търси помощ. Пристигналите доброволци обаче го заварили починал.

При извършения оглед по тялото няма следи от насилие. По случая е започнато досъдебно производство, а съдебно-медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина