Любомир, обвинен за убийството в Бегово, дойде с белезници в съда

Автор: Plovdiv Now 27436
Любомир, обвинен за убийството в Бегово, дойде с белезници в съда

Любомир Петров, който е обвинен в умишленото убийство на Красимира Куковска от калояновското село Бегово, беше докаран с белезници в съда днес. На въпрос на репортер съжалява ли за извършеното зверство, той се изхили нагло и запази мълчание, предава ПБ Новинар.

Пред камерата на ПБ Новинар бабата на Красимира – Дочка каза, че никой няма да върне внучката й, че такава трагедия не може да се преживее, че двете й малки правнучета са останали без майка. Дочка смята, че кървавият ужас е извършен за пари и очаква максимална присъда.

Пред камерата не пожела да застане една от лелите на Красимира, но заяви, че е била свидетел как майката на Любомир е заплашвала Красимира по телефона, че ако двамата със сина й не се съберат, ще я унищожи.

Адвокатът на почерненото семейство Даниела Дончева каза, че след като се е запознала с материалите по делото преценя, че има безспорни доказателства за умишлено убийство. Тя ще иска максимално наказание.

Днес делото срещу Петров стартира по същество и при закрити врати, за да не се огласят интимни подробности за убиеца и жертвата. Защитата на Любомир Петров – известният столичен адвокат Васил Василев, отказа всякакъв коментар и каза, че съдът ще се произнесе по казуса.

Вижте повече във видеата на ПБ Новинар:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина