Камбуров, Кондев, Методиев и Крумов най-бързи в квалификациите на “Писта Енеос”

Автор: Plovdiv Now 7220
Камбуров, Кондев, Методиев и Крумов най-бързи в квалификациите на “Писта Енеос”

Пламен Камбуров с Mitsubishi Lancer Evo IX ще стартира от първа стартова позиция в серия “Макси” в утрешното състезание на “Писта Енеос” - втори кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта, което се провежда на трасето край село Калояново.

Втора в най-високия клас ще стартира пилотът на “КА-2 Рейсинг Тийм” Константин Маршавелов, състезаващ се с автомобил Mitsubishi Lancer Evo X. Времето на Маршавелов бе по-слабо с едва 0.029 сек.

От трета стартова позиция ще потегли съотборникът на Маршавелов - Камен Василев, който остави зад себе си Венцислав Станев и Илия Царски.

В серия “Туринг” Димитър Кондев от “Green Fox Motorsport” записа най-доброто време в квалификациите. В най-бързата си обиколка той спря хронометрите на 1:04.523мин. и остави зад себе си хегемона в тази серия Иван Влъчков. Трети ще стартира Косю Йорданов.

Най-бърз в квалификациите на серия “Спорт” бе Йордан Методиев, който си осигури първата стартова позиция във втората от двете тренировки за място. До него на стартовата решетка ще стартира Александър Димитров. От трета позиция ще стартира Александър Антов.
В серия “Лада” от полпозишън ще стартира Крум Крумов, който записа най-добро време в квалификациите днес. Той постигна най-добрия си резултат в първата от двете квалификации - 1:08.990мин. От втора стартова позиция ще потегли Огнян Патенов, а трети Иван Лишев.

Състезанието ще стартира утре от 11:00 ч., а половин час преди това е официалното откриване.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина