Дупки и строшени коли тормозят жители на калояновско село

Автор: Plovdiv Now 17303
Дупки и строшени коли тормозят жители на калояновско село

Разбита централна улица тормози жителите на калояновското село Главатар, съобщи TrafficNews. Читател изпрати видеоклип, заснет от автобомил, от който ясно се виждат неравностите.

"През зимата поставяха в цялото село тръби и оставиха пътя разкопан. През 50 метра има канали, и на всяко място има дупка", пише до редакцията ни читател от селото. Както той, така и много негови познати и приятели от Главатар всеки ден трябва да преминават през компрометирания участък, а резултатът от това е поредица от ремонти по автомобилите.



От кметството на село Главатар заявяват пред TrafficNews, че имат уверението от община Калояново, че този път ще бъде възстановен. Става въпрос за участък от около 2 километра. През месец януари по централната улица са извършвани ремонти. Основно са правени отклонения за доставяне на вода за потребители. Именно това е и причината през определено разстояние да са извършвани изкопни работи, от които и до ден днешен има оставени следи.

"Всеки ден слушаме критики по наш адрес, че улицата е в безобразно състояние. От тук всекидневно преминават работещи хора към Пловдив, автобуси. Не са малко и сигналите за повредени коли. Това, което ни казаха от община Калояново е, че фирмата изпълнител на ремонта изчаква почвата да улегне, за да бъде извършено закърпването и асфалтирането на главната улица", заявиха от кметството в село Главатар. Кога обаче ще се случи това, към този момент никой не може да гарантира.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина