Актове за фирми по снегопочистването на пътища за Хисаря, Калояново и Съединение

Автор: Plovdiv Now 8314
Актове за фирми по снегопочистването на пътища за Хисаря, Калояново и Съединение

Общо четири акта получиха двете фирми, които отговарят за снегопочистването в Пловдивска област. Това съобщиха от полицията в Пловдив, откъдето са извършили проверки след обилния снеговалеж.

Констатирано е, че път II- 64 в участъка от село Труд до Михилци не се поддържа в изправно състояние, като фирмата, която има задължение за зимна поддръжка на пътя и снегопочистването му, не е изпълнила задължението си да направи това, за което и е съставен акт.

При проверка е установено, че и републикански път III- 805 в участъка от село Войсил до Съединение не се поддържа в изправно състояние, като фирмата, имаща задължение за зимна поддръжка на пътя и снегопочистването му, не е изпълнила задължението си да го почисти, като за установеното административно нарушение също е наложена санкция. Акт е съставен и на фирмата, която е трябвало да изпълни ангажимент по снегопочистването на републикански път III- 642 в участъка от гр. Хисаря до с. Калояново.

Фирмата, която е ангажирана със снегопочистването на пътищата в областния град също не е изпълнила своя ангажимент, за което е взето административно отношение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина