Временни промени при влакове за Калояново и Хисаря

Автор: Plovdiv Now 11214
Временни промени при влакове за Калояново и Хисаря

Временни промени в обслужването на някои пътнически влакове, които се движат в Пловдивския регион ще бъдат въдедени от 1 до 30 ноември. Причините са технологични, свързани с реорганизирането на обслужването и с цел оптималното използване на наличния подвижен състав.

През посочения период всички пътнически влакове, които пътуват в участъците между Пловдив и Пещера, Долна махала и Хисар ще бъдат обслужвани с автобусен превоз.

За пътуващите от и до Хисар автобусите ще превозват клиентите на БДЖ в участъка между Хисар и Калояново, вместо както по разписанието на влаковете между Хисар и Долна махала. По тази причина през периода от 1-ви до 30-и ноември всички пътници от и до Хисар ще осъществяват връзка с влаковете, които се движат между Пловдив и Карлово, в гара Калояново.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за актуалното разписания на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина