Възрастен мъж почина в дома си в Хисаря, сестра му го остави да се разлага

Автор: Plovdiv Now 9881
Възрастен мъж почина в дома си в Хисаря, сестра му го остави да се разлага

На страшна гледка са станали свидетели вчера местни жители от Хисаря. След като в блока им започнала да се носи непоносима миризма, хората от единия вход са подали сигнал в полицията. Оказало се е, че Александър Чавдаров, мъж на 72 години, е починал преди около седмица в апартамента си на булевард "Ген Гурко", точно срещу сградата на общината, съобщава blitz.bg.

Сестрата на Александър - Нора, която от дълги години страда от психично заболяване и е агресивна, е оставила трупа на брат си да се разлага и не е сигнализирала на никого. Двамата са живеели сами, нямали свои семейства и близки. Александър се е грижил за сестра си, докато е бил жив.

Входът гъмжал от хлебарки и мухи заради купищата боклуци, които жената складирала в апартамента и навън по коридора. Съседите от входа са решили да подадат жалба до полицията в Хисаря, с която да настояват болната жена да бъде изведена от жилището си и настанена в подходяща институция. Страхуват се, че след смъртта на брат си жената остава съвсем без надзор и може да причини непоправими щети.

Община Хисаря вече е направила служебно погребение на Александър Чавдаров.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина