Тийнейджър се повози с джипа на шефа си в Хисаря, полицаи го предследваха

Автор: Plovdiv Now 32718
Тийнейджър се повози с джипа на шефа си в Хисаря, полицаи го предследваха

15-годишен тийнейджър се качил да кара джипа на своя работодател, но полицаите от районното управление в Хисаря са го хванали.

Покрай дежурен автопатрул преминал черен джип без регистрационни номера. Служителите на реда разпознали колата на местен бизнесмен, който се занимава с дърводобив. 

С пуснати светлини те последвали колата, която се движела между селата Старосел и Паничери. Полицейската кола настигнала другия автомобил и тогава се оказало, че зад волана е 15-годишно момче.

То и семейството му се преместили от сливенското село Градец в Хисаря, за да работят при местния предприемач. Джипът, без номера, бил паркиран в близост до язовир, на който бизнесмена бил арендатор. Момчето знаело къде шефът му държи ключовете, взело ги и подкарало колата по оживения междуселищен път.

Случаят е докладван на прокуратурата, по чиито указания е започнато досъдебно производство за управление на нерегистрирано МПС. По информация от разследващите това не е първата криминална проява на тийнейджъра. 15-годишният е добре познат на комисията в родното му село Градец, която работи с малолетни и непълнолетни, извършили противообществени прояви в ранна възраст. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина